fbpx

Din dorinta de a simplifica relatia cu clientii am decis sa facem o pagina pentru a raspunde celor mai dese intrebari pe care le adreseaza clientii. Daca aveti nelamuriri sau alte intrebari va rugam nu ezitati sa ne contactati

Intrebare: Doresc sa comand odorizante personalizate pentru afacerea mea, cum procedez?
Raspuns: Pentru demararea discutiilor va rog sa ne contactati telefonic la 0720.286.537 sau prin email la odorizante_personalizate@yahoo.com ori contact@odofresh.com

Intrebare: Trebuie sa trimit grafica sau sa platesc in cazul in care nu o pot face singur ?
Raspuns: Grafica o realizam gratuit ! Dv.s ne trimiteti prin email detaliile pentru realizare(text-imagine ori sugestii) iar noi vom trimite propunerea grafica la care puteti aduce imbunatatiri pana la forma finala !

Intrebare: Daca vreau sa apara pe odorizant fata/verso diferit, se adauga un cost suplimentar?
Raspuns: Nu se adauga nici un cost suplimentar daca doriti fata/verso diferit.

Intrebare: Pretul este in functie de numarul de culori ?
Raspuns: Printam policromie(numar infinit de culori) pretul nu este influentat de culori sau grafica.

Intrebare: Daca doresc mai multe parfumuri intr-o comanda se adauga un cost suplimentar?
Raspuns: Nu se adauga cost suplimentar ! Limita de parfumare este de 1 parfum diferit la fiecare 100 de bucati.

Intrebare: Transportul de catre cine este platit?
Raspuns: Transportul este platit de catre client. Expedierea se face prin Fancurier.

Intrebare: 5 mostre gratuite?
Raspuns: Expediem mostre gratuite pentru testarea odorizantelor si stabilirea parfumurilor pentru o eventuala comanda dar dvs trebuie sa platiti transportul mostrelor prin Fancurier sau le puteti ridica personal din Bucuresti, zona Piata Sudului.

Intrebare: Cat timp dureaza realizarea dupa ce am dat bunul de tipar?(ok-ul pentru grafica finala).
Raspuns: Oferim executie rapida! In medie 3 si 4 zile, pentru un termen exact va rugam sa ne intrebati la momentul respectiv

Intrebare: Cat timp persista un odorizant?
Raspuns: Durata de viata a unui odorizant este influentata de mai multi factori, de la modul de utilizare la temperatura. Din punct de vedere calitativ puteti compara odorizantele noastre cu orice odorizant tip carton aflat in magazine, benzinarii, etc. Durata de persistenta a unui odorizant este de aproximativ 10 zile.

Intrebare: Ce contin odorizantele?
Raspuns: Carton stantat, imprimat cu reclama dvs in policromie, legat cu snur elastic, ambalat individual in punguta transparenta. Odorizantele sunt sortate in functie de (grafica, miros) si expediate in cutie de carton.

Intrebare: Modalitati de plata?
Raspuns: Plata se face in avans pe baza facturii proforme.

Intrebare: Ce stante(forme) pot folosi?
Raspuns: Puteti gasi stantele disponibile pe site-ul nostru.
Cea mai utilizata forma este cea de dreptunghi cu colturi rotunjite de aproximativ 7 x 10 cm care poate fi pus pe orizontala sau verticala. Pe aceasta forma se pliaza orice tip de afacere.

Intrebare: Pot face stanta propie?
Suportam costul stantelor pentru comenzi ce depasesc 10.000 buc.
Pana la aceasta cantitate costul este suportat de catre client. Pretul final al unei stante poate diferi in functie de complexitate dar incepe cu 250 de euro in formatul nostru de lucru A3.
Noi nu producem stante dar putem sa va punem in legatura cu producatorul pentru oferta finala.

Intrebare: Merita o investitie in publicitate?
Raspuns: Chiar daca sunt vremuri grele pentru economie, cu siguranta investitia in publicitate este absolut benefica pentru orice firma. Cu siguranta nu multi isi permit sa plateasca zeci de mii de euro pentru reclame la tv. Dar cu o investitie mica va veti putea face cunoscut pe piata intarind imaginea unui brand indiferent de domeniul de activitate.

Intrebare: De ce sa dau clientiilor mei odorizante cu publicitatea mea?
Raspuns: In primul rand rasplatiti fidelitatea clientului dumneavoastra oferindu-i un odorizant cu reclama voastra. Acel client se va bucura de cadoul primit de la dvs. Cu siguranta il va expune la oglinda retrovizoare si va fi mereu la vederea lui cat si a pasageriilor, acestora le va ramane tiparit in minte si vor asocia reclama, grafica si firma cu parfumul . Datele de contact sunt mari si vizibile, Astfel odorizantele nu sunt aruncate sau uitate cum se intampla in cazul flayerelor, brichetelor, pixurilor. Au o intrebuintare utila si nu doar decorativa cum este in cazul magnetilor. De multe ori se intampla ca un client sa uite sa dea jos odorizantul de la oglinda retrovizoare, chiar daca dupa o perioada de timp acesta numai miroase. Daca clientul dvs nu are masina, cu siguranta il va da unui membru al familiei sau prieten pentru al pune in masina.

Intrebare: V-ati hotarat sa va promovati afacerea prin odorizante. De ce sa ne alegeti pe noi?
Raspuns: Cu siguranta avem cel mai bun raport calitate/pret de pe piata. Avem sute de clienti multumiti in Romania cat in UE. Suntem cei mai flexibili si incercam mereu sa ne adaptam nevoilor dvs. Avem vasta experienta in fabricarea odorizantelor, folosim parfumuri de calitate prin care va asiguram ca va veti face clientii fericiti iar acestia cu siguranta cand vor reveni or sa va roage sa le dati mai multe odorizante, deoarece nu pot descrie mirosul care le-a placut atat de mult, dar cu siguranta il vor asimila cu firma dumneavoastra !

Intrebare: Sunt firma de publicitate si doresc colaborare
Raspuns: In cazul comenziilor mari putem negocia pretul.
Pentru comenzi mici va putem acumula lunar comenziile pentru a obtine un pret cat mai bun. 

Intrebare: Cat timp tine un odorizant fara sa fie desfacut?
Un odorizant sigilat rezista fara probleme 2 ani de zile fara sa piarda din calitatea parfumului.
Nu este cazul sa va faceti griji ca vor expira inainte sa apucati sa le daruiti clientiilor.